Spet mobilna in šivalni mašini končno spet doma

Zadnjih nekaj tednov se je veliko dogajalo. Najprej sem si uspela zviti oba gležnja, tako da sem bila kar nekaj časa popolnoma nemobilna. Po 3-eh tednih sem skoraj top fit. No iskreno povedano, me leva noga še vedno boli ob vsakem koraku in tudi ne morem še narediti polnega koraka, a kot pravi zdravnica tako celjenje traja več mesecev. Veliko mi je pomagala resonanca pri sosedu in upam, da bolečina izgine čimprej.

Druga nezgoda je bila kar z obema (zgleda mi je usojeno če kaj gre, gre v paru :)) šivalnima strojema. Najprej je šel overlock, nato še navadna. Oba na servisu in skoraj prelepo je bilo slišat, da bosta v enem dnevu “fertik”. Ker sem optimist, sem verjela in se nasmolila. Sem čakala kar nekaj dni in, ko sta moji lubici prišli domov, razočarana ugotovila, da overlock sploh ni ok popravljen. Nazaj na servis, novo čakanje, obljubljena naročila … HMMM, no v četrtek k sreči dobe rkonec tudi za overlock in obe mašini že pridno šivata in nastalo je nekaj novih izdelkov.

Da stare majčke ne gredo v koš, sem malo reciklirala. Sestrica je prinesla lepo ohranjene majčke brez rokavov, jaz sem dodala žepek in gumbke, ter naredila dva šiva in voila nova bekca za mojo Anitko je tu.

Z naročili sem že zamujala, zato je bilo treb najprej podelati zaostanek.

S Simso baby sva sklenili tandem. Ona je naredila super truper velike mehke cofe, jaz sem sešila ostalo in nastali sta dve COFASTI zimski kapi:

Moj Adamček je prerastel skoraj vse hlače. Poleg tega smo brez pleničke in se zgodi, da se polulamo. Potrebnih je nekaj dodatnih oblačil v vrtcu in nekaj doma. Za prvo silo dvoje tople hlače. Oranžne za zimo so iz flisa in bombažne prevešanke, rdeče so iz bombažne prevešanke in jerseya.

Za Anito ap iz tokratne serije še ena tunika. Bombažni jersey in homemade okraski by Zalenka’s iz filca.

Dodaj odgovor